Om klitgården

Naturskøn beliggenhed

Klitgården ligger midt i Tversted med direkte adgang til et dejligt grønt område. Der er kun 10 minutters gang til stranden.

Klitgården blev bygget 1976-1977 som sognegård for Tversted.

Klitgården, er kultur-og forsamlingshus i Tversted, drives af Foreningen Klitgården Tversted. En medlemsvalgt bestyrelse har ansvar for den daglige drift.

Kontingent

Bag Klitgården er der en forening, som alle kan blive medlem af. Kontingentet er 100 kr. pr. person, 150 kr. pr. husstand og 500 kr. for firma/forening om året. Send gerne en mail til os, hvis du også gerne vil støtte Klitgården. 

Se foreningens vedtægter her.

Klitgården gennem tiden

Klitgården blev bygget i 1976 og har gennem årene gennemgået forskellige renoveringer. Senest renovering er klubfløjen, som har fået nyt tag, efterisolering, nye tagvinduer, netpuds, ovenlys, LED-belysning og nye tæpper i det store aktivitetsrum.

Renoveringen bidrager til at nedbringe driftsudgifterne, men i høj grad er der opnået bedre komfort ved brug af lokalerne, som nu fremtræder lyse og venlige.

Projektet har modtaget tilsagn om støtte fra Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne

Et borgerhus opstår

I 2008 startede den daværende bestyrelse “Liv i Huset”-konceptet med fællesspisning og et kulturelt emne. Det var og er fortsat bestyrelsens ønske, at der kommer mere liv i huset.

I starten var arrangementerne om onsdagen og bolden blev fra starten givet op, så andre kunne følge op på bestyrelsens ideer. Klitgården blev stillet til rådighed for byens borgere hver onsdag, hvis den ikke var udlejet til anden side.

Muligheden er der stadig. Det behøver dog ikke være en onsdag. Kriteriet er, at arrangementet er åbent for alle, og der skal gives et beløb til Klitgården svarende til forbruget af el, vand, varme og bidrag til rengøring eller overskuddet for arrangementet skal gå til Klitgården.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Udlejen dækker brug af køkken, service, lys og musikanlæg, projektor, bordtennisborde, brug af mobil scene, spejle og slutrengøring

Man skal efterlade lokalerne i ryddet stand. Køkken skal rengøres, gulve skal fejes og borde skal være tørret af.

Der er plads til 150 siddende gæster ved borde, 198 siddende gæster i biografopstilling eller ved cafeborde og 400 ved stående arrangement.

 • Mobil scene
 • Musikanlæg
 • Lysanlæg
 • Røgmaskine (efter aftale)
 • Projektor (PC skal man selv medbringe)
 • 3 bordtennisborde
 • 3 mobile spejle

Salen er 10,33 m x 18,75 m. Den lange led vender ud mod det grønne areal.

Udlejningslokalerne består af en sal med direkte udgang til grønt område og terrasse.

 • Der er et veludstyret køkken med stort elkomfur, varmluftsovn, køleskab og opvaskemaskine.
 • Der er gode garderobe og toiletforhold, inkl. handicaptoilet.
 • Der kan dækkes op ved runde eller firkantede borde.
 • Der er også mulighed for opstilling med café-borde.

Se komplet inventar liste her.

Kontakt

Spørgsmål til Klitgården?

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget mht. leje af Klitgården, kommende arrangementer eller andet.
Vi tager også glædeligt imod forslag til nye arrangementer, forbedringer m.m.