Lejevilkår - Salen

Lejepris jf. tabel

Døgnleje Kl. 08.00 – 07.00Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag 2.500 kr. 
Weekend lejeFredag til søndag 4.000 kr. 
Leje på timebasis i hverdageMandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Mindst 2 timer skal lejes. Pris 175 kr.Fredag, lørdag og søndag kan der lejes på timebasis 14 dage før, hvis lokalerne er ledige.
Ved leje i mere end 7 dageKontakt bestyrelsen for en pris 

Ved døgnleje er der et forskud på 1.500 kr. Lokalet er først endelig reserveret, når forskud er betalt. Restbeløbet betales senest 1 mdr. før leje tidspunkt. Nøgle kan ikke udleveres med mindre det fulde beløb er betalt

  • Forskud og resterende leje indbetales i SPAR NORD Hirtshals på konto nr. 9067-1520035598
  • Ved afbestilling senest en måned før arrangementet tilbagebetales forskuddet ikke.
  • Ved afbestilling senest to måneder før arrangementet betales det fulde beløb.
  • Ret til prisændringer forbeholdes, hvis udlejningen er i efterfølgende kalenderår.
  • Leje kan kun indgås med personer der er fyldt 18 år.

Lejen omfatter

Lokaliteterne er til rådighed fra udlejningsdagen kl. 08.00 til næste dag kl. 07.00. Andre tider kan aftales, hvis der ikke er andre arrangementer.

Aflevering af lokaler

Lokaliteterne afleveres i samme stand som disse modtages.

Køkken
Skal afleveres rengjort, herunder rengøring af komfur, ovn, køleskab, gulv, borde og hylder. Opvaskermaskinen skal være tømt for vand og filteret renset.
Salen
Salen skal efterlades tømt, og møblerne stilles i depotet. Stole og bordene skal tørres af, og stolene skal stables med 10 i hver. Foyer, garderobe, toiletter og sal fejes og støvsuges. Der fejes foran hoveddøren og på terrassen. Cigaretsskod og andet affald fjernes.

Forsikring og ansvar

Lejerens drikkevarer, musikanlæg og gaver og lignende er ikke omfattet af Klitgårdens forsikringer. – Lejeren hæfter for det udlånte og for sine gæsters opførsel. Lejer er således ansvarlig og dermed fuldt erstatningspligtig, hvis der, i forbindelse med leje af Klitgården skulle ske skade på bygninger, inventar, service o.l. tilhørende Klitgården.

Øvrige forhold

Nøglen opbevares i et nøgleskab. Kontakt et medlem af bestyrelsen få dage før arrangementet og få koden tilsendt på SMS.
I ringbindet “Værd at vide” er der telefonnumre til relevante kontaktpersoner, hvis I har fået uheld under arrangementet.

Vi ønsker jer et godt arrangement