Lejevilkår for Klitgårdens lokaler

Lejepris jf. tabel

Døgnleje Kl. 08.00 – 07.00 Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag 2.200 kr. Fredag, lørdag, søndag og helligdage 2.700 kr.
Leje på timebasis i hverdage Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag Mindst 2 timer pris 300 kr. Efterfølgende påbegyndt time 100 kr. pr. time Fredag, lørdag og søndag kan der lejes på timebasis 14 dage før, hvis lokalerne er ledige.
Ved leje i flere dage Kontakt bestyrelsen for en pris  

Ved døgnleje er der et forskud på 1.500 kr. Lokalet er først endelig reserveret, når der er indbetalt forskud. Restbeløbet betales senest 1 mdr. før leje tidspunkt. Nøgle kan ikke udleveres med mindre det fulde beløb er betalt

  • Forskud og resterende leje indbetales i SPAR NORD Hirtshals på konto nr. 9067-1520035598 eller via MobilePay på: 76112
  • Ved afbestilling senest en måned før arrangementet tilbagebetales forskuddet ikke.
  • Ved afbestilling senest to måneder før arrangementet betales det fulde beløb.
  • Ret til prisændringer forbeholdes, hvis udlejningen er i efterfølgende kalenderår.
  • Leje kan kun indgås med personer der er fyldt 18 år.

Lejen omfatter

Lokaliteterne er til rådighed fra udlejningsdagen kl. 08.00 til næste dag kl. 07.00. Andre tider kan aftales, hvis der ikke er andre arrangementer.

Aflevering af lokaler

Lokaliteterne afleveres i samme stand som disse modtages.

Køkken
Skal afleveres rengjort, herunder rengøring af komfur, ovn, køleskab, gulv, borde og hylder. Opvaskermaskinen skal være tømt for vand og filteret renset.
Salen
Salen skal efterlades tømt, og møblerne stilles i depotet. Stole og bordene skal tørres af, og stolene skal stables med 10 i hver. Foyer, garderobe, toiletter og sal fejes og støvsuges. Der fejes foran hoveddøren og på terrassen. Cigaretsskod og andet affald fjernes.

Forsikring og ansvar

Lejerens drikkevarer, musikanlæg og gaver og lignende er ikke omfattet af Klitgårdens forsikringer. - Lejeren hæfter for det udlånte og for sine gæsters opførsel. Lejer er således ansvarlig og dermed fuldt erstatningspligtig, hvis der, i forbindelse med leje af Klitgården skulle ske skade på bygninger, inventar, service o.l. tilhørende Klitgården.

Øvrige forhold

Nøglen opbevares i et nøgleskab. Kontakt et medlem af bestyrelsen få dage før arrangementet og få koden tilsendt på SMS.
I ringbindet "Værd at vide" er der telefonnumre til relevante kontaktpersoner, hvis I har fået uheld under arrangementet. 

Vi ønsker jer et godt arrangement

Lej Klitgården

Klitgården tilbyder en lang række faciliteter og gør det derfor attraktivt til mange forskellige begivenheder og arrangementer. Se om Klitgården er ledig allerede nu og book den nemt online med det samme.

Se hvornår Klitgården er ledig og book den