Kort om projektet

Klitgården er i fuld gang med at skaffe donationer fra fonde til energioptimering af huset. I korte træk opdeles energioptimeringen, så fløjen med salen og køkkenet renoveres først, med nyt tag, vinduer, døre, isolering på udvendig side af ydervæggene og et ventilationsanlæg. Denne del af renoveringen er stortset gennemført, vi mangler blot at udskifte gulvene i salen. Næste etape bliver renovering af foyer, garderobe og toiletter. Der skal vi også have nyt tag, vinduer, udvendig isolering, nye gulve og opdatering af toiletforholdene. 

Det er arkitektfirmaet Bundgaard, som har udarbejdet alle tegninger til ombygningen og renoveringen. Deres beskrivelse og tegninger af projektet kan ses nedenfor.

Klitgårdsbeviser

Der er allerede mange i Tversted, som har opdaget vores nye initiativ med salg af Klitgårdsbeviser til en pris på 100 kr. pr. styk. Man er naturligvis velkommen til at give mere, hvad der også er nogen, der har gjort. I vores finansieringsplan for at skaffe tilstrækkelige penge til projektet regner vi med et salg af 100 beviser á 100 kr. Altså en indtægt på 10.000 kr. Beviserne kan hentes på Klitgården, men man kan også bare indbetale et beløb på Klitgårdens konto i SPAR NORD  reg.nr. 9067 kontonr. 1520035598. Husk at oplyse navn og gerne e-mail-adresse.

Klitgårds sponsorbeviser

Vi har et tilsvarende initiativ for erhvervslivet, kaldet Klitgårdssponsorbevis. Sponsorer får for 500 kr. ret til at have et logo på en tavle i foyeren på Klitgården i et år. Formatet er A5 liggende præsenteret i fin glasramme. Vi har et par ledige pladser, så kontakt os, hvis du gerne vil have en plads.

Støtteinitiativer

Der er gennem de seneste år lavet mange støtte arrangementer for Klitgården, som har medvirket til at økonomien for huset er bedret og der er blevet indkøbt nyt inventar og gennemført vedligeholdelse på huset.

Tversted Marked

Nu er vi spændte på, hvilket overskud Tversted Marked giver i år. Klitgården er en af de fire bag markedet og får derved også en fjerdedel af overskuddet. En stor tak til Markedsudvalget og de mange frivillige, som har brugt gode timer af deres sommer på at arbejde for fællesskabet.

pdfHent PDF og læs hele projektoplægget505.77 KB