Latest News From Blog

Loppemarked i Tversted

Loppemarked i Tversted 

Rundt omkring i Tversted – langs fortove, indkørsler, i carporte og haver Lopperne er helst inden for bygrænsen, da man gerne skal kunne gå eller cykel rundt.

Alle kan være med, men ønsker man at være en del af markedsføringen skal man tilmelde sig arrangementet.

Kunderne er byens borgere, sommerhusgæster, folk fra nabobyer som gerne vil gøre en god handel og trænger til der sker noget. Hvis man kan en bekendt, som ikke bor i Tversted, kan man invitere dem til at være med på ens egen adresse evt. som to tilmeldte.

Man bestemmer selv, hvad man vil sælge.

Når man har tilmeldt sig, får man et kit til print. Det indeholder bl.a. et opslag til MobilePay-nr., en plakat, et skilt samt kort med de tilmeldte adresser og corona-sikkerhedsregler.

Tilmelding senest den 27. maj kl. 16, ellers kan vi ikke garantere, at man kommer med på kortet. Man klargør selv sin stand. Vi anbefaler, at man har håndsprit til rådighed.

Dem, der vil være med, tilmelder sig til Ann-Katrine og betaler som minimum 50 kr. til MobilePay 76112 for at være med i den fælles markedsføring.

Der oprettes en Facebook-side, hvor man kan uploade billeder fra sin bod. Siden hedder "Loppemarked i Tversted den 30. maj".

Der sørges for markedsføring på Facebook af arrangementet og pressemeddelelse, plakater i sandwichskilte ved rundkørslen og ved købmanden. Loppekort udleveres bl.a. ved Feriepartner.

Arrangør: en gruppe under Klitgården bestående af Inger Fruensgaard, Ann-Katrine Nielsen, Lotte Mertz Winther og Ulla Borup Guntofte.

Arrangement oversigt

Start dato 30-05-2020 11:00
Slut dato 30-05-2020 15:00