Latest News From Blog

Foredrag med Nasar Khader

Sådan blev vi kristne - en rejse i Jesus og Paulus' fodspor

Siden Naser Khader i 2015 tog en masteruddannelse i teologi, har hans interesse for Biblens historier kun vokset sig større, og da han for et par år siden stødte på en bog om apostlen Paulus, åbnedes hans øjne for et helt nyt perspektiv på kristendommen.

I foredraget "Sådan blev vi kristne - en rejse i Jesus og Paulus' fodspor", fortæller Naser Khader historien om jøden Saulus, der i årene efter Jesus død forfølger de nye kristne. Men efter at have set Jesus i et drømmesyn bliver han omvendt, tager navnet Paulus og vier sit liv til at udbrede det kristne budskab. Meget af det, som vi opfatter som essentielle dogmer i kristendommen, kommer fra Paulus og ikke fra evangelierne. Også italesættelsen af Jesus som Guds søn kommer fra Paulus. Undervejs trækker Khader røde tråde fra Det Gamle Testamente over Kristendommens indførelse i Danmark til Reformationen og danskernes forhold til kristendommen og de kristne skikke, normer og værdier.

Foredragsaftenen er arrangeret af menighedsrådene i Tversted, Uggerby, Horne-Asdal, Tornby-Vidstrup og Hirtshals.

Entré og kaffebord kr. 100,- Billetter købes online på www.hirtshalssogn.dk eller ved døren. Der kan betales kontant og med MobilePay.

Arrangement oversigt

Start dato 02-02-2021 19:00
Slut dato 02-02-2021 21:30
Pris 100,00 Kr.
Det foregår Klitgården
100,00 Kr.